Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 86, на Пон Окт 28, 2024 7:42 am
now you can meet the princess;
2 posters
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: now you can meet the princess;
Съжалявам.Наистина съжалявам.
.daniel- Monaco
- Брой мнения : 43
Не се обвинявай, Даниел. Не си виновен ти. Радвам се, че поне ти успя да видиш сестра си.
kassandra,- Zurich
- Брой мнения : 45
Благодарение на теб!Трябваше да направя поне това.
.daniel- Monaco
Аз... Аз трябваше по-рано да разбера за баща ми. Трябваше да се досетя защо Лейла би напуснала... Тя ми е сестра, аз трябва да знам най-добре. Ако някой е виновен, то това съм аз, защото съм толкова сляпа и глупава.
Ако се бях досетила по-рано, можех да спра нещата.
Ако се бях досетила по-рано, можех да спра нещата.
kassandra,- Zurich
Не е вярно, Касандра.Ти нямаше откъде да разбереш.Никой европеец си няма и представа какво става там.Не се обвинявай.Нямало е как да знаеш.
.daniel- Monaco
Как мога ѝ помогна, като дори не знам къде е, Даниел. Не знам дали е в Щаба, а ако е там знаеш ли какво ще ѝ се случи ако бунтовниците разберат, че тя първородната?
Не мога да спра да мисля, че... ако бях разбрала по-рано, двете с нея щяхме да измислим нещо заедно. И тя нямаше да напусне и сега е някъде из Африка, сам сама. При хората, които мразят баща ми. И всичко това, защото аз бях прекалено сляпа да видя истината. Лейла прекарваше целия си живот обучавайки се да бъде перфектният войник на баща ми, а аз бях свободна. Нищо не се изискваше от мен. Трябваше поне това да видя. Бях постоянно навън, трябваше да се вслушам в хората, трябваше да се досетя.
Не мога да спра да мисля, че... ако бях разбрала по-рано, двете с нея щяхме да измислим нещо заедно. И тя нямаше да напусне и сега е някъде из Африка, сам сама. При хората, които мразят баща ми. И всичко това, защото аз бях прекалено сляпа да видя истината. Лейла прекарваше целия си живот обучавайки се да бъде перфектният войник на баща ми, а аз бях свободна. Нищо не се изискваше от мен. Трябваше поне това да видя. Бях постоянно навън, трябваше да се вслушам в хората, трябваше да се досетя.
kassandra,- Zurich
Не можеш да се обвиняваш за това,Касандра.
Но където и да е тя..аз ще ти помогна да я намериш.
Но където и да е тя..аз ще ти помогна да я намериш.
.daniel- Monaco
Не знам какво да правя. Осъзнаваш ли, че всичките ми представи за баща ми се сринаха. Сестра ми е един Бог знае къде, не знам дали дори иска да бъде намерена.
kassandra,- Zurich
Касандра,чуй ме!Баща ти не трябва да разбира,че знаеш!
.daniel- Monaco
Няма да му кажа.
kassandra,- Zurich
Съжалявам отново.Благодарение на теб успях да се свържа със сестра си, но не успях да ти помогна да те свържеш с твоята.
Задължен съм ти!
Задължен съм ти!
.daniel- Monaco
И без това не мисля, че беше добра идея да я търся в Щаба.
Замисли се. Ако наистина е там и аз се покажеш на екрана и ги попитах дали по някаква възможност имат Лейла из редиците си, вероятно щях да проваля шансовете ѝ да оцелее там. Все пак всеки знае коя съм. Така че е по-добре, че не се свързах.
Замисли се. Ако наистина е там и аз се покажеш на екрана и ги попитах дали по някаква възможност имат Лейла из редиците си, вероятно щях да проваля шансовете ѝ да оцелее там. Все пак всеки знае коя съм. Така че е по-добре, че не се свързах.
kassandra,- Zurich
Ам..да, но можех аз да попитам.
.daniel- Monaco
Да, но какъв е шансът само тя да е единствената Лейла там?
kassandra,- Zurich
Малък,но...поне щяхме да опитаме.
Можех да кажа.Здравей,Лейла.Аз съм приятел на сестра ти Кас.Кати.Тя иска да знае дали си добре.И аз не съм нейн приятел..току що се запознахме и тя ме пусна да вляза в имението ви.Тоест..къщата ви.
Можех да кажа.Здравей,Лейла.Аз съм приятел на сестра ти Кас.Кати.Тя иска да знае дали си добре.И аз не съм нейн приятел..току що се запознахме и тя ме пусна да вляза в имението ви.Тоест..къщата ви.
.daniel- Monaco
А ако им беше казала, че няма сестри? Или ако им беше казала, че е израснала в сиропиталища?
Опитвам се да каже, че бяхме напълно неподготвени. А и нямахме достатъчно време. Радвам се, че успя да видиш своята сестра, наистина. А що се отнася до моята - Лейла може да се грижи за себе си и знам, че където и да е сега, има план. Въпрос на време е той да се осъществи и тя да се върне или свърже по някакъв начин с мен.
Опитвам се да каже, че бяхме напълно неподготвени. А и нямахме достатъчно време. Радвам се, че успя да видиш своята сестра, наистина. А що се отнася до моята - Лейла може да се грижи за себе си и знам, че където и да е сега, има план. Въпрос на време е той да се осъществи и тя да се върне или свърже по някакъв начин с мен.
kassandra,- Zurich
А сега какво ще правим?
.daniel- Monaco
Нямам още много време преди да са се усетили, че под завивките ми има само възглавници...
kassandra,- Zurich
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Съб Юли 05, 2014 5:43 pm by alena,
» there are two things in life for which we are never truly prepared: twins,
Съб Юли 05, 2014 4:47 pm by alena,
» из спомените на бялата сова;
Съб Юли 05, 2014 11:05 am by .alaska